Välkommen till Terezildas Terapeutiska Klinik


Jag heter Terezilda Strand da Silva och jag drver Terezildas Terapeutiska Klinik. Jag är uppväxt i Brasilien och var där väldigt aktiv i olika sporter samt allmänt intresserad av hälsa och motion. Det intresset fortsatte när jag kom till Sverige 1998. 


Jag började springa motionlopp och tränade på gym. I samband med träningen år 2005 fick jag en skada som sjukvården inte kunde hjälpa mig med. Jag hade då turen att träffa en kvinna som arbetade med naturmediciner (läs:eteriska oljor) och Reiki-healing. Hon gav mig behandlingar som tog bort alla mina smärtor och jag blev symtomfri, därefter kunde jag återuppta träningen. Mötet med denna kvinna blev avgörande för mig. Mitt hälsointresse tog sig ett mer konkret uttryck - Det är det här jag vill jobba med, att få hjälpa människor med precis samma hjälp som jag fick.


Jag har gått Reikikurser och utbildat mig till Reikimästare. Ett intresse för massage växte också fram och därför har jag även utbildat mig inom avslappnande massage, klassisk svensk massage och terapeutisk massage. Jag fortsatte med att lära mig Regndroppsterapi och adapterade en holistisk syn som är anpassad efter dina behov. Med mina behandlingar vill jag uppnå balans i kropp och själ. Behandlingarna jag utför lindrar smärta, oro, stress och ger ett fysiskt och mentalt välbefinnande. Detta görs genom att dåliga och trötta energier elimineras. I mina behandlingar använder jag 100% naturliga eteriska oljor fron Young Living.


Är du intresserad av att gå en kurs i Reiki-healing, regndroppsterapi eller meditation erbjuder jag även det. Ta gärna kontakt med mig för vidare information. 


Varmt välkommen till mig Terezilda på Terapetuiska Kliniken i Malmö!

FÖRDELAR


UNDERRUBRIK

Få bort oror och sömvsvårigheter


UNDERRUBRIK

Stärker immunförsvaret


UNDERRUBRIK

Bli av med fysiska smärtor


UNDERRUBRIK

Stycket är ej klart.


UNDERRUBRIK

Sätter  igång kroppens egna läkingsförmåga


UNDERRUBRIK

Stycket är ej klart.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Terezilda är verkligen skicklig på det hon gör. Hon är varm och välkomnande och man känner sig trygg hos henne.

 Malin S.

Terezilda är mycket kunnig och zonterapi behandlingen hon gav mig var perfekt för mig. Värt att komma tillbaka

 Mariana G.

Det va helt fantastiskt och jag är super nöjd mvh Rudy

 Ruby A.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera