HELKROPPSBEHANDLING

 

I denna behandling ingår aromaterapi, terapeutisk eller klassisk massage med eteriska oljor och Reiki-healing. Kombinationen av dessa behandlingar skapar en perfekt behandling för att behandla och motverka såväl fysisk som mental stress. Denna behandling har god effekt för att få bort oro och sömnstörningar samt lindrar magproblem. Det höjer även kroppens energinivåer och förbättrar immunförsvaret.

90 min - 950 SEK

REGNDROPPSTERAPI OCH REIKI-HEALING

 

Behandlingen utförs med fjäderlätta strykningar och massage. Under behandlingen arbetar jag med Young Livings fantastiska eteriska oljor såväl under fötterna som på ryggen. Behandlingen avslutas med att värme läggs på. Regndroppsterapi återställer obalanser i kroppen, stärker immunförsvaret och stimulerar kroppens egna läkningsförmåga.

60 min - 850 SEK


ANTI STRESS TERAPI

 

Genom att massera magen med eteriska oljor och Reiki-healing kommer vi att ta bort emotionella blockeringar samt stress, oro, irritationskänslan som stoppar flödet av energi och I behandling ingår massage i mage, bröst, armar, huvud och rygg samt aromaterapi Reiki- healing.

60 min - 750 SEK


Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera